Wednesday, April 14, 2010

[UTeM] Final Exam April 2010


Assalamualaikum

Jumaat ni akan start final exam. Aku rasa sangat cuak dan kurang yakin sedikit untuk perform semester ni. Mungkin masalah kepala yang kurang OK serta masalah yang tidak diketahui orang dan bermacam-macam lagi masalah yang melanda. Harap masalah itu tidak menganggu kelancaran Final Exam aku. Harap sangat.

Tapi aku bersyukur kerana aku punya ramai kakak serta abang yang mengambil berat even aku baru mengenali mereka. Aku sayangkan mereka semua. Kamu tahu kamu siapa. Terima kasih juga kerana mendengar bebelan aku yea dan korang benarkan aku menganggu korang walaupun ketika itu korang sibuk. Jasa korang amatlah dihargai. Nanti kita gempurkan event bulan Mei ni yea sebab Aten dah habis Final. Boleh kita bergembira bersama-sama.


Kepada kawan-kawan seperjuangan sekalian, Gudluck untuk this coming exam and hopefully everyone from our class will score keyh. Aminn. Aku sediakan jadual exam kelas aku untuk korang tatap dan kalau nak menganggu aku, silalah ganggu pada waktu aku tiada exam tau. Sekian, terima kasih.

Computer Security
16 Aril 2010
Jumaat - 9 pagi

Probability and Statistic
17 April 2010
Sabtu - 9 pagi

Technical Communication 2
19 April 2010
Isnin -2.15 petang

Data Communication
22 April 2010
Khamis - 9 pagi

Web Programming
23 April 2010
Jumaat - 9 pagi

Untuk sem kali ini, aku pasti sorakan gembira kurang kedengaran selepas kertas terakhir iaitu Web Programming kerana pada 26 April 2010 akan bermula kehidupan kami semua sebagai pekerja sementara atau bahasa universiti pelajar praktikal. Nampak gayanya tiada rehat langsung yang universiti beri kepada kami semua. So, selamat berjuang ye kawan-kawan.


No comments:

Post a Comment