Assalamualaikum


"You don't take a photograph, you make it"
-Ansel Adams-




Assalamualaikum


Lihat gambar di atas, anda semua boleh rasakan kepuasan aku. Biarpun punya fikiran yang agak kurang tenang tapi aku rasa aku dah kembali kepada aku yang dulu. Yes, I'm back to my normal life. Kembali kepada kecerian aku. I'm a COOL person. Yippie.

"Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams."



Assalamualaikum

Tengok tajuk pasal Album baru Faizal Tahir, Adrenalin. First time kot aku jadi addicted nak beli Album artis macam ni. Cari dari 11 Mac masa Adrenalin release. Cari kat Melaka tapi takde lagi. Alhamdulillah, semalam berjaya dapatkan kat Alamanda. Actually ada 2 cover hitam dan putih. Hajat nak beli kedua-dua tapi duit tak mencukupi bagi pelajar macam aku ni.


Adrenalin special edition

Sangat-sangat tidak rugi okeyh beli album ni. One word, SUPERB gila gandingan FT dengan Audi Mok. Special edition yang sangat menjadi rebutan. Ada stamp dan juga poskad. Faizal Tahir sangat smart sangat dalam album ni. Lagu-lagu boleh dikatakan kesemuanya melekat kat telinga. Muzik dan Hanyut paling aku suka. Tapi boleh dikatakan kesemuanya Best, Best dan Best.

Rockensteiners yang aku sayang

Gamba dua orang kat atas ni lah, yang sedikit sebanyak membawa aku lebih terjebak kepada Faizal Tahir. Korang berdua memang besh. Mereka kipas susah mati sama Faizal Tahir. Sangat-sangat okeyh. Superman sentiasa di hati mereka. Tapi sangat tidak rugi kawan dengan mereka berdua. Sis Dy dan abang Jumaat, LOVE kamu berdua.

Alamak, baru teringat something. Kak Dy ada hutang video lagu dari album FT lah. Aku plak video masa aku jadi perosak acara Karnival Kerjaya tapi tak sempat rakam. Mungkin akan ditukar kepada video SENGAL dari lagu-lagu Adrenalin. Mana jadi pilihan hati ye nak buat untuk Kak Dy ye? Muzik atau Hanyut atau Semesta atau Superhero?


Next PostNewer Posts Previous PostOlder Posts Home