Assalamualaikum

Tengok tajuk entry aku mesti rasa pelik dan musykil kan? Minggu ni hari-hari terakhir aku kat UTeM sebagai student First year. Sem depan akan jadi student second year yang cool dan bukan lagi paling muda di UTeM. Hurm, agaknya macam mana rasa jadi senior?

Bukan nak bangga diri, tapi waktu kat sekolah teknik dulu, aku antara senior yang rapat dengan junior sampai ada rasa tak puas hati senior yang lain. Sekarang mereka masih lagi berhubung dengan aku kalau ada masalah yang memerlukan bantuan dariku. Tetiba off topik nampak.

Berbalik kepada topik, tinggal satu paper sahaja lagi tuk habiskan sem kedua, tahun satu di UTeM yang mana paper terakhirnya di Cubic @ Kampus Industri. Sebabnya tahun depan semua operasi UTeM hanya akan tertumpu di Kampus Induk di Durian Tunggal dan Kampus Bandar yang terletak di bandaraya Melaka.

Aku akan kembali ke Bangi Jumaat ni. Kali ini aku akan pastikan aku dapat jejakkan kaki ke PWTC untuk pesta buku seperti biasa. Dah berkali-kali nak ke sana dan seperti biasa banyak sahaja cabaran yang dihadapi. Hopefully aku akan berjaya. AMIN.


Next PostNewer Posts Previous PostOlder Posts Home