Wednesday, October 14, 2009

[UTeM] Kem Asas PRS - Desaru


Assalamualaikum

Hujung minggu yang lalu aku mengikuti sekali lagi kem asas PRS. Sengaja mahu mengikuti kali kedua. Aku rasa seronok begitu. Kali ini peserta tidak ramai. Cuma 20 lebih sahaja. Lelaki semuanya dari FKE yang majoritinya tahun 3 dan tahun 4. Perempuan pula majoritinya dari kelas aku iaitu diploma FTMK. 2 orang dari FKP dan seorang dari FKM.

Aku diberikan kumpulan Spider. Ahlinya terdiri daripada Aku, Nad, Mea, Boy, Elfie dan Adi. Kali ini kemnya sangat relax sahaja. Mungkin ada kalangan peserta dimasukkan saat akhir. Sekali lagi aku dapat faci Papa dan Abang Aids.

Aktivitinya Obstacle Challenge, Berakit, Night Walk, LDK. Petang Sabtu mereka beramai-ramai mandi pantai. Aku tidak menjejak langsung air laut. Mungkin aku tiada mood atau malas. Aku pun tidak tahu mengapa. Abaikan saja.

Aku rapat dengan kesemua faci perempuan. Mereka aku kenali sejak kem asas PRS di Lambaian Danau lagi. Mereka adalah Kak Odah, Kak Kemaa, Kak Fai dan Kak Zizie. Mungkin ini kali terakhir mereka menjadi Faci. Selepas ini pimpinan baru akan menerajui. Rajin-rajinkan diri anda datang AGM PRS okey.

Detailnya seperti di bawah:

Aktiviti : AGM PRS
Tarikh : 22 Oktober 2009
Tempat : BK3, FKE
Masa : 8.30 Malam

koleksi kasut kami


gamba-gamba di kem


No comments:

Post a Comment