Friday, May 27, 2011

[Lepak-Lepak] Happy Birthday Amirah Sakhia


Assalamualaikum

Happy birthday to you ~
Happy birthday to you ~
Happy birthday to Amirah Sakhia
Happy birthday to you ~


Akhirnya, setelah penat merancang dengan Kak Leo. Tarikh kami nak celebrate pun kena tukar berapa kali. Ingat nak celebrate awal tapi tak sempat. Aku dengan busy buat Projek Diploma, Kak Leo plak dengan kerja-kerja kat office yang perlu dibereskan. Banyak betul dugaan kami.

Even mulanya banyak masalah, tapi alhamdulillah berjaya juga kami. Tahun ni, rasanya 22 April tulah baru aku berbual dan sembang dengan dia. Jangan kata call dia kat konti, reply or post kat facebook or twitter pun tak. Memang tahun ni busy sangat. Dengar radio pun tak sempat. Tapi still dapat tahu perkembangan dia.




Antara pose-pose istimewa Myra buat korang. Bukan senang tau nak ambil gamba dia sorang. Dah ada masa, pe lagi, suruh dia pose. Lepas suruh, memang merata lah dia nak posing. Tengoklah gamba kat atas tu macam mana. Macam-macam gaya dah dibuatnya. Seronok je snap gamba dia.

Happy birthday to you


Have fun with you. You've make my day. I miss you.

Lastly, just like others said, we'll be happy if we make others people happy. Dont worry tentang apa kata mereka yang lain, "Tak kenal, maka tak cinta". Jangan hanya menilai dari luaran kerana dalaman itu lebih penting. Itulah prinsip yang perlu kita guna.


No comments:

Post a Comment