Sunday, February 7, 2010

[Kenangan] 4th Anniversary Second Batch Sepang


Assalamualaikum

6 Januari 2006 - 6 Januari 2010

dataran kegemaran untuk snap gamba

Genaplah empat tahun kita kenal SMT Sepang. Happy Anniversary ke4 untuk Second Batch Teknik Sepang. Alhamdulillah, masih ada lagi tarikh penting untuk kita sama-sama ingati. Kenangan kat sekolah tu sangatlah banyak. Ada juga yang gembira dan ada juga yang sedih. Semua tu lumrah kehidupan sebagai pelajar.

Pada tarikh itu juga, Fara Fauzana dan Faizal Ismail mula digandingkan di sebuah radio baru diberi nama HotFM mula beroperasi. Aku ingat sebab tarikh tu ada kena mengena dengan FF dan kebetulan pula tarikh itu sama dengan tarikh kita mendaftar di teknik sepang. Pagi-pagi lagi aku dah buka radio tu sambil bersiap untuk ke sekolah baru.

Waktu mula-mula sampai, dah nampak banyak kereta. Ada juga senior jaga parking, lalulintas, kaunter, jadi usher ke dorm, ke dataran kejat. Berbaris-baris student baru di dataran kejat tu. Memilih kejuruteraan awam sebagai bidang. Aku tak tahu kenapa tiba-tiba aku minat pilih benda tu. Tapi bila belajar ternyata sangat seronok untuk dipelajari.

Senior 1st batch, koranglah yang mula mewarnai teknik sepang tu. Mula menjejakkan kaki tanpa bantuan sesiapa. Terima kasih kerana membantu kami pula untuk kami menyayangi sekolah keramat itu. Tahun ini juga, generasi keenam mula mewarnai sekolah itu walaupun jumlahnya tidaklah seramai senior-senior mereka.


5 Awam 2

Khas kepada kawan-kawan yang aku kenali di sana.
GB404 dan 4 KA 2 semasa di tingkatan 4.
GB101 dan 5 KA 2 semasa di tingkatan 5.
Atlit-atlit sekolah terutama, hoki, olahraga dan juga bola baling.
Rindu korang sangat. Bila mahu reunion?


No comments:

Post a Comment